Please wait...

Ericson tretmani


Hydraclinic tretman

Indikacija: dehidrirana koža, osetljiva i istretirana koža. Naročito je koristan kod rozaceje, seboreje, dermatitisa, jer sadrži tri vrste hijaluronskog molekula koji duboko prodire u kožu i biva inkapsuliran od najvećeg molekula. Koža postaje hidrirana, sjajna i čista, daje koži vlažnost, što je vrlo važno. Tretman se može raditi u seriji od 6 vezanih jednom nedeljno da bi se postigao kumulativni efekat regeneracije i hidratacije.

Sadrži tri vrste ampula koje se nanose jedna za drugom dok lice ne upije, zatim se nanese podmaska sa završnom alginatnom maskom, koja se drži 20 minuta. Koža je hidrirana i zategnuta.


Ericson Vitamin Energy tretman

Energetski tretman sa visokom koncentracijom stabilizovanog vitamina C (čak 20%), redukuje sve efekte oksidativnog stresa, pročišćava i izbeljuje ten. Smanjuje sitne bore i zateže kožu. Veoma je koristan u prevenciji protiv starenja kože i sa kojom treba početi već od 25 godina starosti. Obogaćen je moćnim energetskim koktelima i maksimalnom količinom esencijalnih vitamina. Energetski tretman je maksimalna nadoknada energije i uklanjanje znakova stresa.

Ciljna grupa su pacijenti sa hiperpigmentacijama, umornom, nejednakom, sivom bojom lica bez sjaja (pušačka i stresna koža).

Izvodi se na opranoj i očišćenoj koži. Stavljaju se 4 vrste ampula, utrljavaju se jedna za drugom, detox (sa kiseonikom), hidra jet ampula za hidriranje, age resist serum (anti-age) i clear radiance ampula za prosvetljivanje. Nakon toga se stavlja podmaska energy deep density za duboko hranjenje kože i na kraju biocelulozna force maska za dubinsku regeneraciju i sjaj. Uklanja se nakon 20 minuta.


Ericson Skinjection (botoks) tretman

– “NO AGE VXN” antioksidansi koji usporavaju stvaranje bora;
– “BTX” sinaptički agensi koji relaksiraju kontrakcije dovodeći do omekšavanja bora;
– Hijaluronska kiselina visoke molekularne težine za punjenje bora.

Ova tri sastojka omogućavaju zamenu medicinsko kozmetičkim injekcijama botoksa i filera.

Tretman je namenjen damama preko 45-te godine za redukovanje dubokih bora.

Izvodi se na opranoj i osušenoj koži lica. Nanosi se 2 ml seruma, umasira se, a nakon toga stavlja se podmaska sa antioksidansima, pa alginantna maska (dvofazna) za duboku redefiniciju kože. Uklanja se posle 20 min.Dermatološki centar Dr Borozan

U dermatološkom centru dr Borozan zastupljena je primena dermatologije i savremene kozmetologije, čime se postižu vrhunski rezultati u tretiranju normalne i lečenju obolele kože.Copyright © 2022 Dr Borozan