Please wait...

Dermatološki preparati


Za zdravu i lepu kožu preporučuje se upotreba kozmetičkih sredstava najvećih dermatoloških brendova, među kojima su: Neostrata, Exuviance, Mediderma, Sesderma, Endocare, Fusion, Ericson. Takođe, preporučujemo i preparate koji se mogu naći po apotekama, a koji su nezamenljivi za problematične kože mladih, kao što su: Bioderma, Noreva, Uriage, La Roche Posey, dr Wolf, Alpecin Avene, Vichy, A Derma i drugi.


Neostrata

Najpoznatiji dermatološki američki brend, zastupljen preko 40 godina na tržištu, sadrži široku paletu proizvoda za profesionalnu i kućnu negu. Ono što ih ističe je prvobitna upotreba glikolne kiseline kao najmoćnije za regeneraciju epiderma, tako što dovodi do eksfoliacije (perutanje) i proliferacije (rast) kože. U dermisu dolazi do povećane sinteze kolagena i elastina, tako da koža postaje glatka i zategnuta. U sastavu preparata nalaze se najvažniji anti-age i hidrirajuće komponente, kao što su: retinoli, glukozamini, hijaluronska kiselina, vitamini, limunska, bademova, laktobionska kiselina.


Exuviance

Anti-age linija EXUVIANCE dermatološke kuće NEOSTRATA sadrži moćne anti-aging sastojke alfa i poli-hidroksi kiselina, kao što su: alfa-hidroksi kiselina, antioksidanasi, glikolna kiselina, hijaluronska kiselina, neoGlucosamine, peptidi, retinol i vitamini, bionska kiselina, maltobionska kiselina. Exuviance formule su stručno razvijene u cilju optimalne nege i revitalizacije kože i proističu iz najsavremenijih tehnologija današnjice. Ova linija nastala je iz iste laboratorije kao i Neostrata i daje sjajne rezultate sa efektom zatezanja kože i peglanja površinskih bora.


Endocare

Dermatološki španski brend baziran na SCA tehnologiji, faktori rasta iz sekreta puža Cryptomphaus aspersa, jednog od najjačih stimulatora mehanizama regeneracije kože. U te faktore spadaju proteini male i velike molekularne težine, antioksidansi, enzimi, hijaluronska kiselina, glikoproteini, mikroelementi (kalcijum). SCA intezivno regenerišu kožu oštećenu fotostarenjem ili iritiranu lošim dermatološkim tretmanima.


Sesderma by Mediderma

Dermatološki španski brend prisutan oko 30 godina na tržištu. Mediderma je specijalizovana za proizvodnju dermatološko – kozmetičkih preparata za profesionalnu upotrebu od Salicilnih, Melazma, TCA, fenolnih, ferulicnih, retinolskih i drugih pilinga na bazi nanotehnologije. Iz njih je izašla Sesderma sa širokom paletom preparata za kućnu negu i ampulama za mezoterapiju. Najsavremenija tehnika prodiranja aktivnih sastojaka u ćelije.
Dermatološki centar Dr Borozan

U dermatološkom centru dr Borozan zastupljena je primena dermatologije i savremene kozmetologije, čime se postižu vrhunski rezultati u tretiranju normalne i lečenju obolele kože.Copyright © 2022 Dr Borozan