Please wait...

Terapija radio talasima


Hyfrecator 2000 CONMED je aparat kojim se izvode procedure na koži radi uklanjanja raznih promena, kao što su: skintags, aktinične keratoze, adenoma sebaceum, milije, ciste, angiokeratomi, angiomi, seboroicne keratoze, sebacealne papule, teleangiektazije, hiperplazija lojnih žlezda, kožni papilomi, moluske i veruke vulgaris, filiformne i veruke plane i drugo.

Aparat služi za skidanje beningnih i malignih promena na koži, a ima i vrlo široku primenu u drugim granama medicine. Vrlo precizna destrukcija svih vrsta kožnih promena (površninskih i dubinskih). Aparat koji ima kontrolisano električno pražnjenje visoke frekvencije i visoke voltaže, selektivno uništava tkivo prolaskom električne struje.

Postupak izvođenja je vrlo jednostavan, aplikuje se EMLA (krem anestetik), posle 15 minuta se uklanja promena sa određenih regija. Vrlo kratko i brzo na manjoj voltaži se uklanjaju, tako da je mogućnost formiranja ožiljaka isključena. Nakon zahvata koža se zacrveni i stvore se krastice, koje se zadržavaju 2 do 4 dana. Savetuje se pranje regije i mazanje sa Didermal kremom. Izbegavanje sunca tih dana. Posle 3 nedelje se može uraditi kontrola. Rezultati su više nego dobri i prilikom izvođenja pacijent može da oseti peckanje, ponekad malo neprijatnije, zavisi od praga boli, sve je individualno.



Dermatološki centar Dr Borozan

U dermatološkom centru dr Borozan zastupljena je primena dermatologije i savremene kozmetologije, čime se postižu vrhunski rezultati u tretiranju normalne i lečenju obolele kože.



Copyright © 2022 Dr Borozan