Dermapen


Dermapen je elektronski uređaj koji koristi fine i sitne iglice koje probijaju kožu vertikalno. Koristi metod štampanja da postigne precizno kontrolisanu dubinu u koži kako ne bi došlo do oštećenja epiderma. Ono što dermapen svrstava u sam vrh antiage metoda 21. veka je mogućnost podešavanja dubine prodiranja iglice.

Mezoterapija


Mezoterapija je metoda kojom se vitamini, minerali, antioksidansi i ostale aktivne supstance ubrizgavaju direktno u treći sloj kože u kome se nalaze sitni krvni sudovi, mezoderm. Mezoterapijom se dobija intenzivnija hidratacija i ishrana same kože, a proces starenja se značajno usporava. Prva upotreba mezoterapije bila je u svrhu redukcije bolova. Mezoterapiju je prvi primenio M. Pistor 1952. godine u Francuskoj. Nakon objavljivanja njegovog rada mezoterapija se koristila za smanjivanje celulita, masnih naslaga i poboljšanja ishrane i izgleda kože.

Hijaluronski fileri - Revanesse, Redexis


Hijaluronski fileri se koriste za efektivnu korekciju bora na licu kod kojeg nije neophodan invazivan estetski zahvat. Među neinvazivnim zahvatima na licu su posebno popularni tretmani popunjavanja bora kožnim filerima. Najpopularniji filer je hijaluronska kiselina, koja je sastavni deo ljudskog organizma. Ona predstavlja potporu elastinu i kolagenu našeg tkiva, efikasno vezuje vodu čime hidrira i podmlađuje kožu. U okviru našeg centra koristimo Revanesse i Redexis filere Prollenium pomoću kojih postižemo fantastične rezultate.

Botox


Botox je tretman za uklanjanje bora sa čela i oko očiju koje uzrokuju uobičajeni pokreti mišića. Najčešće se koristi za otklanjanje vertikalnih i horizontalnih bora na čelu (bore mrštilice) i sitnih bora sa spoljašnje strane očiju (bore smejalice). Nakon pregleda facijalnih mišića doktor će odlučiti na kojim je delovima potrebno aplicirati preparat. Botox deluje tako da blokira signale od živaca ka mišićima, tako da kada se ubrizga, mišići se opuštaju i bore ravnaju. Rezultati su vidljivi već nakon nekoliko dana.

Tretmani voćnim kiselinama (hemijski pilinzi)


Tretmani voćnim kiselinama (hemijski pilinzi) predstavljaju tretmane Alfa i Beta voćnim kiselinama, zavisno od efekta koji želimo da postignemo. Neostrata se izvodi 100% glikolnom kiselinom u 4 različite hemijske koncentracije. Skinmedica ima dve kiseline: retinol i salicilnu. Mesoestetic ima više kiselina, ali kod nas se koriste koncentracije glikolne.

 

Excel therapy O2 Germaine de Capuccini


Excel Therapy O2, tretman kuće Germaine de Capuccini za negu kože, je inovacija sa citokinima i kiseonikom koji štiti kožu od starenja i stresa životne sredine, otkrivajući blistaviju, glatku i čvršću kožu. Na taj način ovaj tretman proaktivno utiče na odlaganje starenja kože.

Hydracure Germaine de Capuccini


HYDRACURE je prvi profesionalni tretman hidratacije koji uzima u obzir i tip kože i klimatske uslove. Kreiran radi zaštite kože od dehidratacije i 24h unapredjivanja prirodne odbrambenost kože od prvih znaka starenja.
HYDRACURE obavlja maksimalnu aktivnost hidriranja, zahvaljujući svojoj Hidroactive formuli.

Time expert LIFT Germaine de Capuccini


Tretman za lifting, preoblikovanje i učvršćivanje kože. Novi koncept stvoren u potrazi za čvrstinom kože, oponaša i hirurško podizanje tonusa kože lica, obezbeđuje globalni rezultat uz pomoć tri vektora podmlađivanja: LIFTING KOŽE, POPUNJAVANJE BORA i TONUS KOŽE.

Time expert SRNS Germaine de Capuccini


Profesionalni tretman koji se prilagođava istoriji vaše kože radi odlaganja starenja. Efikasan, sveobuhvatan i prilagođen zreloj koži. Prateći najviši napredak u tehnologiji Germaine de Capuccini je razvio tretman specijalno kreiran za zaštitu zrele kože, to jest, podizanja kapaciteta odbrane kože protiv životnog stresa. Preparati sadrže probiotik, kolagen i lupin ulje.

Feminity hormonski tretman Ericson


Tretman koji utiče na očuvanje mladosti i ženstvenosti, na osnovu dva preventivna dejstva, a to su phyto-estrogens čime se obnavlja hormonski balans i matične ćelije kojima se očuvava matična ćelija, samim tim hidrira i regeneriše prirodno svojstvo kože.

Fitohormoni su biljni hemijski sastojci strukturom veoma bliski ljudskim hormonima. Kod žena od 35. do 55. godine zivota koža postepeno gubi estrogen i postaje atrofična, suva i bez pigmenta. Sa ovim tretmanom se delimično nadoknađuje nedostatak estrogena i stvara se zaštita od štetnih efekata nedostatka hormona.

Time Expert-Vit C+ (A.G.E.) Germaine de Capuccini


Time Expert C+ (A.G.E.) radi protiv fenomena glikacije na koži, zahvaljujući svojoj formuli sastavljene od Ume ekstrakta japanske biljke i vitamina C. On pokazuje snažno antioksidativno delovanje sa “antiglikacijskom tehnologijom”, a glikacija je spor i nepovratan proces koji akumulira i na koži ubrzava proces starenja. Preporučuje se kod bledih i opuštenih koža kojima nedostaje prosvetljenost i sjaj, zatim mat dehidriranih koža sa nedostatkom ćelijske vitalnosti, kao i kože koja je opuštena. Može se primenjivati za bilo koje godine, a najčešće od 25-te, pa naviše. Sprečava negativne efekte glikacije kože, koji su pokrenuli prevremeno starenje kože. Ona je odmah oporavljena, prosvetljena, čvrsta i elastična.

Energy C Mesoestetic


Tretman se izvodi visokokoncentrisanim serumom sa dubinskim, revitalizujućim, antioksidativnim efektom. Ojačava ćelijski zid i efikasno ublažava mimičke bore. Sadrži bogatu dvokomponentnu masku od vitamina C i E, kao i hijaluronsku kiselinu. Tretman sprečava prerano fotostarenje, održava tonus i hidrataciju lica, ujednačava boju kože, takođe ublažava fine bore i mimičke linije. Ciljana grupa su klijenti sa prvim znacima starosti ili kao prevencija fotostarenju, kao i klijenti sa diskoloričnom ili kožom bez sjaja.

Stem Cell tretman Mesoestetic


Ovaj tretman je namenjen za klijente preko 40 godina starosti. Sadrži aktivni faktor rasta i biljne matične ćelije. Faktori rasta su mali delići biološki aktivnih proteina koji pripadaju grupi citokina i uključeni su u stvaranje novih ćelija. Primenom tretmana dobijamo stimulaciju kolagena i stvaranje novih ćelija, a time i zategnutost, blistavost i podmlađenost kože. Tretman obuhvata i serum kojim se produžava život ćelija, ispravljaju duboke bore, kao i dvokomponentnu kristalnu masku od ekstrakta biljnih matičnih ćelija, vitamina C i E.